Kring Netwerken - Toeterborrel

Kring Netwerken - Toeterborrel

Donderdagvond 26 februari was de kwaliteit weer enorm. Alle aanwezigen zijn aan het woord geweest en hebben voor het eerst of op herhaling vertelt wat ze doen. Wat voornamelijk zeer interessant was om aan te horen waren de verhalen over de actuele ontwikkelingen in ieders onderneming. Echt veel verassende aspecten waardoor menigeen met zijn of haar oren zat te klapperen. Ook was het voor een ieder zeer voldaan om te mogen vernemen hoeveel alle leden voor elkaar betekenen of in de afgelopen paar jaar voor elkaar hebben betekent. Dit in de vorm van directe handel met elkaar of verwijzingen van en naar leden. Prachtig echt.

kringnetwerkentoeter20160225web

Na dit harde werken was het wederom gezellig verder praten onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar van De Toeter.

De volgende activiteit staat voor de laatste dag van Maart. Op donderdagavond 31 maart worden leden en genodigden verwacht in het pand “Brug 7” hier kan eenieder als genodigden van The Lift kennismaken het kantoor en met een groot aantal andere gebruiken van deze locatie.

Meldt je nu hier aan.