Accon AVM

Accon AVM

Accon AVM

Ruimte voor ondernemen
Dichtbij voor MKB en Agro, altijd betrokken op zoek naar eenvoudige oplossingen.

Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice

Schoonmaken is schitterend en verfrissend werk. Zo ervaren wij ons werk dagelijks weer. Daarbij is schoonmaken écht een vak apart, een specialisme dat voldoening geeft.

Capforce

Capforce

Vakkundig en onafhankelijk financieel advies.

De heren van CapForce zijn de financial planners die u overzicht én inzicht geven in uw financiële situatie. Aan de hand van een gedegen plan houden zij de vinger aan de financiële pols en betrekken op het juiste moment specialisten als de accountant, notaris, verzekeringsadviseur en bank bij financiële zaken die geregeld moeten worden. U heeft er geen omkijken meer naar en profiteert maximaal van de kennis van de heren. Een financieel plan van CapForce levert meer op dan u er voor betaalt!

Expoze

Expoze

Expoze helpt bedrijven en individuen om met een goed verhaal verhaal naar buiten te treden. Verhalen gaan wat ons betreft over betrokkenheid en dat wat mensen echt raakt.

2 Join

2 Join

2 join
2JOIN verkoopt en verhuurt audio, video, licht en special effects en is gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook is 2join het adres voor DJ's artiesten en entertainment.

Baanders Export

Baanders Export

Baanders Export

Baanders Export inschakelen als handelsagent voor Duitsland? Dat kan vrijwel direct! Zodra wij overtuigd zijn van de potentie van uw product of dienst op de Duitse markt sluiten wij graag met u een overeenkomst af als handelsagent. Daarmee bespaart u de kosten van eigen Duits personeel en bijkomende overheadkosten. Tegelijkertijd bent u verzekerd van de inzet van meerdere ervaren en native Duitse accountmanagers met een bewezen staat van dienst.

U zoekt een betrouwbare partner die u succesvol begeleidt naar zakendoen in Duitsland? Baanders Export heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse ondernemers naar de Duitse markt. En doet dat al vele jaren naar volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers. Met een uitgebreid en actief zakelijk netwerk en een grondige kennis van de Duitse markt en de Duitse (zaken)cultuur.

Zakendoen in Duitsland is meer dan grenzen verleggen alleen. Baanders Export begrijpt dat als geen ander en weet deuren te openen die anders voor u gesloten blijven. Wij leggen de juiste zakelijke contacten voor u, waardoor u bijvoorbeeld al binnen drie maanden aan tafel zit met potentiële Duitse klanten en handelspartners. Met meer dan vijftien jaar ervaring hebt u de zekerheid van een professionele organisatie die direct kan inspelen op al uw vragen.

De Borduurmeesters

De Borduurmeesters

De Borduurmeesters

Borduren van logo's op kleding en aanverwante artikelen. Tevens levering van bedijfs, promotionele, horeca en sportkleding.

 Finalist Noord Nederland C.V.

 Finalist Noord Nederland C.V.

Finalist Noord Nederland C.V.

Finalist Noord Nederland B.V. is een software ontwikkeling bedrijf dat is opgericht in 1997 in Groningen, Nederland. Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van het beheer van pathologie laboratorium processen. Alle ontwikkelingen van Finalist Noord Nederland B.V. zijn altijd gebaseerd op het gebruik van bewezen technologie. Wij zijn niet bang voor het gebruik van nieuwe technieken, maar hun betrouwbaarheid dient boven twijfel verheven te zijn. We nemen geen risico’s met de procesgang van onze klanten.

i4Marketing

i4Marketing

i4Marketing

4marketing heeft als doelstelling om voor elke klant de strategische partner te worden op het marketinggebied met de focus op "online". Vanuit een transparante werkwijze en een heldere visie is het mogelijk om in elke branche de doelstellingen te halen.

Adante Asyst

Adante Asyst

Oplossingen die passen bij uw organisatie. Die naadloos aansluiten op uw eisen en wensen.

Andante Asyst adviseert gericht bedrijven in het midden en klein segment op het gebied van:

  • Bedrijfsprocessen
  • Kantoorsoftware
  • Bedrijfssoftware
  • ICT-infrastructuur
  • Implementatie en onderhoud
  • Apparatuurkeuze

Andante Asyst integreert advies, hardware, software en IT diensten in werkende oplossingen. We kunnen met onze partners de beste oplossing voor uw bedrijf bieden.

Bedrijfsuitjes Groningen

Bedrijfsuitjes Groningen

Bedrijfsuitjes Groningen

Bent u op zoek naar ontspanning naast de werkvloer? Dan biedt Bedrijfsuitjes Groningen de ideale oplossing. Groningen is de stad bij uitstek om er eens lekker met uw personeel of collega’s op uit te gaan. Wij organiseren dan ook graag uw bedrijfsuitje in Groningen.

De Toeter

De Toeter

De Toeter

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om ’s middags of ’s avonds te genieten.

Hein Post

Hein Post

Hein Post

Ruim 30 jaar doen we al ons uiterste best om het onze vaste klanten naar de zin te maken. Een team van 3 vinologen kan u vanuit onze 2 vestigingen deskundig advies geven. Mocht u liever via onze webshop willen bestellen dan kan dat uiteraard ook.

Marne Drukkers

Marne Drukkers

Marne Drukkers

Op zoek naar een innovatief no-nonsense bedrijf dat echt verstand van zaken heeft? Onze complete organisatie is er op gericht u te helpen, ontzorgen noemen we dat. Wij bieden complete oplossingen op grafisch gebied, van prepress tot voorraadbeheer en verzending. Uw werk is bij ons in goede handen.