Accon AVM

Accon AVM

Accon AVM

Ruimte voor ondernemen
Dichtbij voor MKB en Agro, altijd betrokken op zoek naar eenvoudige oplossingen.

Baanders Export

Baanders Export

Baanders Export

Baanders Export inschakelen als handelsagent voor Duitsland? Dat kan vrijwel direct! Zodra wij overtuigd zijn van de potentie van uw product of dienst op de Duitse markt sluiten wij graag met u een overeenkomst af als handelsagent. Daarmee bespaart u de kosten van eigen Duits personeel en bijkomende overheadkosten. Tegelijkertijd bent u verzekerd van de inzet van meerdere ervaren en native Duitse accountmanagers met een bewezen staat van dienst.

U zoekt een betrouwbare partner die u succesvol begeleidt naar zakendoen in Duitsland? Baanders Export heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse ondernemers naar de Duitse markt. En doet dat al vele jaren naar volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers. Met een uitgebreid en actief zakelijk netwerk en een grondige kennis van de Duitse markt en de Duitse (zaken)cultuur.

Zakendoen in Duitsland is meer dan grenzen verleggen alleen. Baanders Export begrijpt dat als geen ander en weet deuren te openen die anders voor u gesloten blijven. Wij leggen de juiste zakelijke contacten voor u, waardoor u bijvoorbeeld al binnen drie maanden aan tafel zit met potentiële Duitse klanten en handelspartners. Met meer dan vijftien jaar ervaring hebt u de zekerheid van een professionele organisatie die direct kan inspelen op al uw vragen.

De Borduurmeesters

De Borduurmeesters

De Borduurmeesters

Borduren van logo's op kleding en aanverwante artikelen. Tevens levering van bedijfs, promotionele, horeca en sportkleding.

 Finalist Noord Nederland C.V.

 Finalist Noord Nederland C.V.

Finalist Noord Nederland C.V.

Finalist Noord Nederland B.V. is een software ontwikkeling bedrijf dat is opgericht in 1997 in Groningen, Nederland. Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van het beheer van pathologie laboratorium processen. Alle ontwikkelingen van Finalist Noord Nederland B.V. zijn altijd gebaseerd op het gebruik van bewezen technologie. Wij zijn niet bang voor het gebruik van nieuwe technieken, maar hun betrouwbaarheid dient boven twijfel verheven te zijn. We nemen geen risico’s met de procesgang van onze klanten.

Paul van Put Events

Paul van Put Events

Paul van Put Events

Vanaf 2008 is Paul van Put (Events) actief in Groningen als organisator/allround eventmanager van festivals, outdoor evenementen, beurzen, congressen en netwerkevenementen. Of het nu gaat om de aanvraag van een evenementenvergunning, het bedenken en uitvoeren van een concept, de marketingcampagne, sponsoring en acquisitie, de productie of de rol als eventmanager/projectleider, Paul van Put kan dit voor u uitvoeren!

2 Join

2 Join

2 join
2JOIN verkoopt en verhuurt audio, video, licht en special effects en is gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook is 2join het adres voor DJ's artiesten en entertainment.

Bedrijfsuitjes Groningen

Bedrijfsuitjes Groningen

Bedrijfsuitjes Groningen

Bent u op zoek naar ontspanning naast de werkvloer? Dan biedt Bedrijfsuitjes Groningen de ideale oplossing. Groningen is de stad bij uitstek om er eens lekker met uw personeel of collega’s op uit te gaan. Wij organiseren dan ook graag uw bedrijfsuitje in Groningen.

De Toeter

De Toeter

De Toeter

Al ruim 25 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om ’s middags of ’s avonds te genieten.

NH Hotel De Vile

NH Hotel De Vile

Het NH Groningen Hotel de Ville is een prachtig gebouw dat op de monumentenlijst staat. Het dateert uit de 15e eeuw. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor ontdekkingstochten door de stad Groningen. Het hotel ligt vlak bij de Rijksuniversiteit Groningen en de eeuwenoude Martinitoren. De belangrijkste musea liggen op comfortabele loopafstand. 

  • mooi, historisch gebouw
  • dicht bij winkels, bars en restaurants
  • chique hotel in boetiekstijl

Stappengroningen.nl

Stappengroningen.nl

Stappengroningen.nl

StappenGroningen.nl is in te huren voor allerlei soorten fotografiediensten: onze bekende horeca- en evenementfotografie, maar ook als galafotografaaf (zie www.galafotograafgroningen.nl), bedrijfsfotograaf, photobooth fotografie en heel veel meer.

We hebben een groot team van fanatieke fotografen en zijn zeer flexibel inzetbaar. Voor film- en videoproducties is ons collegabedrijf Stappen.TV in te huren (zie www.stappen.tv).

Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice

Argo Schoonmaakservice

Schoonmaken is schitterend en verfrissend werk. Zo ervaren wij ons werk dagelijks weer. Daarbij is schoonmaken écht een vak apart, een specialisme dat voldoening geeft.

Capforce

Capforce

Vakkundig en onafhankelijk financieel advies.

De heren van CapForce zijn de financial planners die u overzicht én inzicht geven in uw financiële situatie. Aan de hand van een gedegen plan houden zij de vinger aan de financiële pols en betrekken op het juiste moment specialisten als de accountant, notaris, verzekeringsadviseur en bank bij financiële zaken die geregeld moeten worden. U heeft er geen omkijken meer naar en profiteert maximaal van de kennis van de heren. Een financieel plan van CapForce levert meer op dan u er voor betaalt!

Expoze

Expoze

Expoze helpt bedrijven en individuen om met een goed verhaal verhaal naar buiten te treden. Verhalen gaan wat ons betreft over betrokkenheid en dat wat mensen echt raakt.

Notaris mr H.Huitsing

Notaris mr H.Huitsing

Notaris mr H.Huitsing
Bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen, samenwonen, een onderneming starten of een huis kopen is het verstandig om afspraken goed en duidelijk op papier te laten zetten. Hierbij is een notaris een onafhankelijk adviseur. Notaris mr. Huitsing – gevestigd in Middelstum (Groningen) - is deskundig, onpartijdig en kenner van het recht.

SelectPro

SelectPro

SelectPro

SelectPro is een jonge dynamische organisatie, met jarenlange ervaring in de uitzendbranche voor de bouw. Uitzendbureau’s hebben zich als waardevolle partners bewezen voor de bouwsector in de afgelopen decennia.

Onze mensen zijn ons kapitaal, de sleutel tot ons succes
Samen bepalen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom besteedt SelectPro veel aandacht aan het goed leren kennen van mensen die zich inschrijven. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we naar opleiding, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, interesses, hobby’s, noem maar op. Door deze manier van werken proberen wij een optimaal beeld te krijgen van de uitzendkracht en kunnen wij vervolgens de juiste match maken. SelectPro zend geen uitzendkrachten uit, alvorens er een persoonlijke kennismaking is geweest. Dit zorgt bij SelectPro voor een tevreden werknemer en opdrachtgever.