Peter Kremer (voorzitter)
Mede eigenaar
Wichers Van der Schaaf Makelaars
Peter Kremer (voorzitter)

Na het voltooien van zijn HEAO opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen, de plaats waar Peter geboren en getogen is, is Peter in 1997 begonnen als assistent-makelaar en in 1999 beëdigd als makelaar taxateur o.g. Tegenwoordig is Peter dan ook Register Makelaar Taxateur, geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Een van de kwaliteitseisen van de NVM, de Nederlandse vereniging van makelaars, is dat je als makelaar aan de eisen van het VastgoedCert voldoet. Hierdoor weet U als consument dat je met een "echte" makelaar van doen hebt. Omdat kwaliteit bij Peter hoog in het vaandel staat is Peter al sinds 1999 NVM-makelaar. In 2009 heeft hij besloten om als ondernemer verder te gaan, dit heeft geresulteerd in aansluiting bij Wichers Van der Schaaf v.o.f.

Persoonlijke betrokkenheid, "recht door zee" en een "doe maar gewoon" mentaliteit zijn voor Peter erg belangrijk. Hierdoor is het prettig samenwerken.

Peter hanteert op geheel eigen wijze de voorzittershamer bij Global Networks. Om deze reden hebben de bestuursvergaderingen slecht een beperkt openbaar karakter.

Edwin Ufkes (penningmeester)
Directeur Belastingadvies
AcconAVM
Edwin Ufkes (penningmeester)

Getrouwd, 3 kinderen en woonachtig in Groningen. Daarnaast trainer en leider bij een fanatiek F-team van GVAV Rapiditas. Vanzelfsprekend ook tevens een enorme supporter van de FC en daar kun je Edwin regelmatig tegenkomen. De stad en provincie Groningen e.o. is een prachtige omgeving met veel goede en hardwerkende ondernemers. Een gedreven belastingadviseur die maximaal gaat voor een ondernemer. Geen vraag is mij te moeilijk en ik denk in oplossingen.

Accon avm is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Misschien ken Accon avm niet, maar Accon avm is de laatste tijd enorm gegroeid en is van plan deze lijn voort te zetten. Accon avm is hét accountantskantoor voor kleine en middelgrote ondernemingen, de agrarische sector, overheid en non-profit instellingen. Vanuit 45 kantoren worden met ongeveer 1.100 medewerkers zo’n 30.000 cliënten bediend. Zo is Accon AVM landelijk, maar ook regionaal sterk verankerd.

Edwin is bij Global Networks verantwoordelijk voor het beheren van de kas en het bewaken van het kasgeld. Iedere uitgave en alle inkomsten gaan via Edwin. Op iedere 3de dinsdag in september is er een extra bestuursvergadering die begint met het koffertje van Edwin.

Fabian Gutiérrez Molina (communicatie)
Creatief Eigenaar
The Lift Visuele Communicatie
Fabian Gutiérrez Molina (communicatie)

Fabian wordt als ontwerper gedreven door passie voor het vak en het faciliteren van verbetering in visuele communicatie binnen een bedrijf waar nodig. Het bijhouden van de laatste ontwikkelingen op het ontwerpersvlak is een prioriteit

Fabian denkt graag met u mee om te kijken wat de beste oplossing voor u is.

The Lift Visuele Communicatie is een eigenzinnig ontwerpbureau aan de Hoge der A 12 te Groningen, met een frisse, heldere, kleurrijke stijl en een sterk uiteenlopende klantenkring. The Lift gelooft in het idee dat goede visuele communicatie de klant kan versterken in zijn of haar missie.

The Lift ontwikkelt hiervoor alle denkbare visuele uitingen, van logo tot huisstijl, van folder tot magazine of jaarverslag, van webdesign tot interface design voor een mobiele applicatie, altijd gecreëerd met de passie en inzet die The Lift kenmerkend maakt. Waar nodig werkt The Lift samen met specialisten uit haar eigen opgebouwde netwerk. Tekstschrijvers, webbouwers, communicatiespecialisten etc.

Fabian is bij Global Networks verantwoordelijk voor de communicatie. Nieuwsbrieven en andere communicatie-uitingen worden keurig vormgegeven door Fabian. Let er maar eens op de eerstvolgende keer dat je onze nieuwsbrief ontvangt. Want vorm is soms belangrijker dan inhoud. Wat voor Global Networks uiteraard niet geldt.

Hans Webers (commerciële zaken)
Hoofd Verkoop
Marnedrukkers
Hans Webers (commerciële zaken)

"Het winstgevend behartigen van de belangen van opdrachtgevers”

Dat is zijn persoonlijke missie.

Sterk resultaat gericht, alleen of in een team. Als onderdeel van het team en/of in een coachende rol. Ontspannen als het kan, serieus als het moet. Recht door zee. Als levend visitekaartje voor het bedrijf opgewekt, enthousiast en gedreven. Dit alles met een sterke focus op commercie, in al haar facetten.

Bij Marnedrukkers werkt Hans met een enthousiast en behoorlijk groot team van grafische vakmensen. Korte lijnen en steeds dezelfde gezichten. Geen omhaal van woorden maar gewoon to the point. Met veel plezier in het werk doet Marnedrukkers wat is afgesproken.

Bij Marnedrukkers leggen ze de lat hoog, iedere order is belangrijk en verlaat het pand niet voor ze zeker weten dat iedereen tevreden is. Drukwerk dat komt wanneer u wilt. Gisteren zal niet lukken, maar morgen is mogelijk. Bij de Marnedrukkers kijken ze graag naar de mogelijkheden, niet naar problemen. Benieuwd of het al opschiet? Uw drukwerk is via de webportal stap voor stap te volgen.

Hans staat bij Global Networks op papier als secretaris. De secretaris taken zijn echter niet zo Hans z’n ding. Gelukkig wordt deze taak met verve en redelijk vrijwillig opgepakt door een naaste medewerker van Edwin. Hans is uitsluitend en alleen bezig met de commerciële belangen van Global Networks. Zowel intern als extern. Gericht op bestaande en potentiële nieuwe leden. En daarom kom je Hans echt overal tegen.