Peter Kremer (voorzitter)
Mede eigenaar
Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs
Peter Kremer (voorzitter)

Na het voltooien van zijn HEAO opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen, de plaats waar Peter geboren en getogen is, is Peter in 1997 begonnen als assistent-makelaar en in 1999 beëdigd als makelaar taxateur o.g. Tegenwoordig is Peter dan ook Register Makelaar Taxateur, geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Een van de kwaliteitseisen van de NVM, de Nederlandse vereniging van makelaars, is dat je als makelaar aan de eisen van het VastgoedCert voldoet. Hierdoor weet U als consument dat je met een "echte" makelaar van doen hebt. Omdat kwaliteit bij Peter hoog in het vaandel staat is Peter al sinds 1999 NVM-makelaar. In 2009 heeft hij besloten om als ondernemer verder te gaan, dit heeft geresulteerd in aansluiting bij Wichers Van der Schaaf v.o.f.

Persoonlijke betrokkenheid, "recht door zee" en een "doe maar gewoon" mentaliteit zijn voor Peter erg belangrijk. Hierdoor is het prettig samenwerken.

Peter hanteert op geheel eigen wijze de voorzittershamer bij Global Networks. Om deze reden hebben de bestuursvergaderingen slecht een beperkt openbaar karakter.

Edwin Ufkes (penningmeester)
Directeur Belastingadvies
AcconAVM
Edwin Ufkes (penningmeester)

3 kinderen en woonachtig in Groningen. Daarnaast trainer en leider bij een fanatiek jeugdteam van GVAV Rapiditas. Vanzelfsprekend ook tevens een enorme supporter van de FC en daar kun je Edwin regelmatig tegenkomen. De stad en provincie Groningen e.o. is een prachtige omgeving met veel goede en hardwerkende ondernemers. Een gedreven belastingadviseur die maximaal gaat voor een ondernemer. Geen vraag is mij te moeilijk en ik denk in oplossingen.

Accon avm is de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Misschien ken Accon avm niet, maar Accon avm is de laatste tijd enorm gegroeid en is van plan deze lijn voort te zetten. Accon avm is hét accountantskantoor voor kleine en middelgrote ondernemingen, de agrarische sector, overheid en non-profit instellingen. Vanuit 45 kantoren worden met ongeveer 1.100 medewerkers zo’n 30.000 cliënten bediend. Zo is Accon AVM landelijk, maar ook regionaal sterk verankerd.

Edwin is bij Global Networks verantwoordelijk voor het beheren van de kas en het bewaken van het kasgeld. Iedere uitgave en alle inkomsten gaan via Edwin. Op iedere 3de dinsdag in september is er een extra bestuursvergadering die begint met het koffertje van Edwin.

Martijn Poppenga (secretaris)
Mede eigenaar
SelectPro
Martijn Poppenga (secretaris)

Geboren en getogen in de mooie stad Groningen, en inmiddels vader van 2 prachtige kinderen. Martijn zijn motto is: Hard werken, hard genieten. Het genieten staat bij Martijn voor lekker eten (koken) onder het genot van een drankje en reizen.

Martijn Poppinga is na zijn opleiding Management, Economie en Recht in eerste instantie als belastingadviseur gaan werken, vervolgens is Martijn in de uitzendbranche terecht gekomen.

In 2014 heeft Martijn samen met zijn compagnon het uitzendbureau SelectPro opgericht. SelectPro staat voor betrokkenheid, heldere afspraken en een hechte band met werknemers en opdrachtgevers. Zodat zij elkaar goed kennen en snel met elkaar kunnen schakelen. Dat is van groot belang, ook wanneer er onverwachte zaken spelen. De praktijk is, zoals je ongetwijfeld weet, soms onvoorspelbaar en zijn er bijvoorbeeld op zeer korte termijn ergens werknemers nodig. Ook dan pakt SelectPro door en kan in korte tijd vaak veel voor elkaar krijgen.

Naast SelectPro is Martijn actief als belegger in onroerend goed en heeft Martijn nog een aantal kleinere bedrijven en deelnemingen.