Internetbureau Praes

Internetbureau Praes

Internetbureau Praes

Ú BENT BELANGRIJK!

Zoals we u willen overtuigen van onze kwaliteiten, overtuigen we uw (potentiële) klant op uw website van úw kwaliteiten. Want dat is het belangrijkst. Dat doen we door hem aan de hand te nemen en hem stapje voor stapje door uw website te leiden. Met o.a. sterke teksten, een passend en aantrekkelijk design en een goed werkende techniek. Resultaat: een website die goed scoort in Google en gunstig afsteekt tegen de websites van uw concurrenten. We noemen dat starten met werken aan online zichtbaarheid.

Maar daar stopt het niet. Nee daar begint het. Want voor het vergroten van uw online zichtbaarheid zetten wij nog veel meer diensten en producten in dan alleen een goed functionerende website. Welke? Dat verschilt per klant.

Wij gaan samen met u kijken naar de huidige statistieken van uw website en eventueel andere statistieken van tools die u al gebruikt. Dit alles zetten wij af tegen o.a. de wensen en ambities van u als klant, uw product/dienst, doelgroep, capaciteit, vaardigheden & kennis en beschikbare middelen. Uiteindelijk bepalen wij samen met u de extra diensten/producten die we gaan inzetten. Hierbij kan je denken aan nieuwsbrieven, social media ondersteuning, bedrijfspresentaties, leadgeneratie (wie bezoeken uw website?), etc.

Werken aan online zichtbaarheid is voor ons veel meer dan een leuke pay-off. Het zit in onze genen.

Wilt u ook werken aan het vergroten van uw online zichtbaarheid? Neem dan gerust contact op om samen te kijken hoe wij de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen verbeteren.

Contact :
Martin van Hoek
06-81525277
martin@praes.nl
www.praes.nl

TrainingU international

TrainingU international

TrainingU International

Optimaliseer uw acquisitie – en verkoopresultaat – Persoonlijke ontwikkeling - Professionaliseer uw Sales Team - Sales Training & Sales Coaching “Simplifying Sales" Ons team van Sales Professionals heeft jarenlange ervaring in de business-to-businessmarkt in huis. Ze profileren zichzelf met vakkundige kennis en een zorgvuldig samengestelde strategie om uw bedrijf en/of organisatie te verbeteren en te professionaliseren op het gebied van Sales.

Wichers van der Schaaf

Wichers van der Schaaf

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs

uw NVM makelaar in Groningen en omgeving voor een uitstekende begeleiding en realistisch advies bij het kopen, verkopen of taxeren van uw huis.

De makelaars
Het team van Wichers Van der Schaaf bestaat uit drie NVM makelaars met elk jarenlange ervaring op de huizenmarkt in Groningen en omgeving. Hans Wichers, Eric van der Schaaf en Peter Kremer begrijpen dat het (ver)kopen van uw huis een emotionele beslissing is. Zij nemen u de zakelijke aspecten uit handen en staan u bij met deskundig advies. Dat geeft rust!  

Dienstverlening
Gaat u uw huis verkopen of wilt u juist een huis kopen? Zoekt u een appartement, studio, eengezinswoning of toch nieuwbouw? De makelaars van Wichers Van der Schaaf adviseren en begeleiden u graag tegen een concurrerend tarief. Ook wanneer u een taxatie nodig heeft.

Neem nu contact op met de makelaars van Wichers Van der Schaaf voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

SH Assurantie

SH Assurantie

SH Assurantie

SH Assurantie geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij onze drijfveren. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en welke verzekering het best bij u past tegen een zo scherp mogelijke premie. En op het moment dat u een keuze heeft gemaakt, dan handelen wij alles voor u af.

Trustus Capital Management

Trustus Capital Management

Trustus Capital Management

Ontbreekt u aan tijd en ervaring om uw vermogen zelf goed te beheren? TRUSTUS is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer met jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Bel of mail ons…. voor een goed gesprek over vermogensbeheer.

The lift

The lift

The Lift Visuele Communicatie

The Lift Visuele Communicatie is een eigenzinnig ontwerpbureau aan de Martinikerkhof 29. Bij The Lift is maatwerk het sleutelwoord. Bij elke klant wordt gericht gekeken naar de behoefte en de oplossing die nodig is om deze behoefte en het bedrijf omhoog te helpen.

Veolia

Veolia

Klimaatveranderingen, fluctuerende energieprijzen, schaarste fossiele brandstoffen, economische malaise zijn onderwerpen die momenteel veel in de belangstelling staan. Efficiënter omgaan met energie, water en afval kan een oplossing zijn voor uw milieu- en economische uitdagingen. Veolia past haar kennis en expertise toe op het gebied van energie, economische en milieuvriendelijke oplossingen in haar aanbod aan zowel publieke als marktpartijen. Door onze focus op het reduceren van energie- en waterverbruik of het hergebruiken van restproducten, realiseren we samen met u duurzame en efficiënte oplossingen. Onze activiteiten zijn gericht op energiemanagement in gebouwen, warmte- en koudenetwerken en de levering van water en utilities.