NH Hotel De Vile

NH Hotel De Vile

Het NH Groningen Hotel de Ville is een prachtig gebouw dat op de monumentenlijst staat. Het dateert uit de 15e eeuw. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor ontdekkingstochten door de stad Groningen. Het hotel ligt vlak bij de Rijksuniversiteit Groningen en de eeuwenoude Martinitoren. De belangrijkste musea liggen op comfortabele loopafstand. 

  • mooi, historisch gebouw
  • dicht bij winkels, bars en restaurants
  • chique hotel in boetiekstijl

Stappengroningen.nl

Stappengroningen.nl

Stappengroningen.nl

StappenGroningen.nl is in te huren voor allerlei soorten fotografiediensten: onze bekende horeca- en evenementfotografie, maar ook als galafotografaaf (zie www.galafotograafgroningen.nl), bedrijfsfotograaf, photobooth fotografie en heel veel meer.

We hebben een groot team van fanatieke fotografen en zijn zeer flexibel inzetbaar. Voor film- en videoproducties is ons collegabedrijf Stappen.TV in te huren (zie www.stappen.tv).

SH Assurantie

SH Assurantie

SH Assurantie

SH Assurantie geeft advies aan particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen. Deskundigheid, integriteit en helderheid zijn hierbij onze drijfveren. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke situatie en welke verzekering het best bij u past tegen een zo scherp mogelijke premie. En op het moment dat u een keuze heeft gemaakt, dan handelen wij alles voor u af.

TrainingU international

TrainingU international

TrainingU International

Optimaliseer uw acquisitie – en verkoopresultaat – Persoonlijke ontwikkeling - Professionaliseer uw Sales Team - Sales Training & Sales Coaching “Simplifying Sales" Ons team van Sales Professionals heeft jarenlange ervaring in de business-to-businessmarkt in huis. Ze profileren zichzelf met vakkundige kennis en een zorgvuldig samengestelde strategie om uw bedrijf en/of organisatie te verbeteren en te professionaliseren op het gebied van Sales.

Veolia

Veolia

Klimaatveranderingen, fluctuerende energieprijzen, schaarste fossiele brandstoffen, economische malaise zijn onderwerpen die momenteel veel in de belangstelling staan. Efficiënter omgaan met energie, water en afval kan een oplossing zijn voor uw milieu- en economische uitdagingen. Veolia past haar kennis en expertise toe op het gebied van energie, economische en milieuvriendelijke oplossingen in haar aanbod aan zowel publieke als marktpartijen. Door onze focus op het reduceren van energie- en waterverbruik of het hergebruiken van restproducten, realiseren we samen met u duurzame en efficiënte oplossingen. Onze activiteiten zijn gericht op energiemanagement in gebouwen, warmte- en koudenetwerken en de levering van water en utilities.

Notaris mr H.Huitsing

Notaris mr H.Huitsing

Notaris mr H.Huitsing
Bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen, samenwonen, een onderneming starten of een huis kopen is het verstandig om afspraken goed en duidelijk op papier te laten zetten. Hierbij is een notaris een onafhankelijk adviseur. Notaris mr. Huitsing – gevestigd in Middelstum (Groningen) - is deskundig, onpartijdig en kenner van het recht.

SelectPro

SelectPro

SelectPro

SelectPro is een jonge dynamische organisatie, met jarenlange ervaring in de uitzendbranche voor de bouw. Uitzendbureau’s hebben zich als waardevolle partners bewezen voor de bouwsector in de afgelopen decennia.

Onze mensen zijn ons kapitaal, de sleutel tot ons succes
Samen bepalen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom besteedt SelectPro veel aandacht aan het goed leren kennen van mensen die zich inschrijven. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we naar opleiding, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, interesses, hobby’s, noem maar op. Door deze manier van werken proberen wij een optimaal beeld te krijgen van de uitzendkracht en kunnen wij vervolgens de juiste match maken. SelectPro zend geen uitzendkrachten uit, alvorens er een persoonlijke kennismaking is geweest. Dit zorgt bij SelectPro voor een tevreden werknemer en opdrachtgever.

The lift

The lift

The Lift Visuele Communicatie

The Lift Visuele Communicatie is een eigenzinnig ontwerpbureau aan de Martinikerkhof 29. Bij The Lift is maatwerk het sleutelwoord. Bij elke klant wordt gericht gekeken naar de behoefte en de oplossing die nodig is om deze behoefte en het bedrijf omhoog te helpen.

Trustus Capital Management

Trustus Capital Management

Trustus Capital Management

Ontbreekt u aan tijd en ervaring om uw vermogen zelf goed te beheren? TRUSTUS is specialist op het gebied van persoonlijk en effectief vermogensbeheer met jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Bel of mail ons…. voor een goed gesprek over vermogensbeheer.

Yspeert Advocaten

Yspeert Advocaten

Snel schakelen en toewerken naar oplossingen. Dat is wat u als opdrachtgever wilt. Met onze juridische kijk op zaken staan wij u graag terzijde, als een volwaardige sparringpartner. En als een adviseur die keuzes durft te maken, want niet voor niets noemen wij ons advocaten met lef.

Op tal van rechtsgebieden komen onze klanten steeds vaker in aanraking met complexe wet- en regelgeving. yspeert advocaten is daarom zowel belangenbehartiger, vraagbaak, klankbord als adviseur.

Paul van Put Events

Paul van Put Events

Paul van Put Events

Vanaf 2008 is Paul van Put (Events) actief in Groningen als organisator/allround eventmanager van festivals, outdoor evenementen, beurzen, congressen en netwerkevenementen. Of het nu gaat om de aanvraag van een evenementenvergunning, het bedenken en uitvoeren van een concept, de marketingcampagne, sponsoring en acquisitie, de productie of de rol als eventmanager/projectleider, Paul van Put kan dit voor u uitvoeren!

Internetbureau Praes

Internetbureau Praes

Internetbureau Praes

Ú BENT BELANGRIJK!

Zoals we u willen overtuigen van onze kwaliteiten, overtuigen we uw (potentiële) klant op uw website van úw kwaliteiten. Want dat is het belangrijkst. Dat doen we door hem aan de hand te nemen en hem stapje voor stapje door uw website te leiden. Met o.a. sterke teksten, een passend en aantrekkelijk design en een goed werkende techniek. Resultaat: een website die goed scoort in Google en gunstig afsteekt tegen de websites van uw concurrenten. We noemen dat starten met werken aan online zichtbaarheid.

Maar daar stopt het niet. Nee daar begint het. Want voor het vergroten van uw online zichtbaarheid zetten wij nog veel meer diensten en producten in dan alleen een goed functionerende website. Welke? Dat verschilt per klant.

Wij gaan samen met u kijken naar de huidige statistieken van uw website en eventueel andere statistieken van tools die u al gebruikt. Dit alles zetten wij af tegen o.a. de wensen en ambities van u als klant, uw product/dienst, doelgroep, capaciteit, vaardigheden & kennis en beschikbare middelen. Uiteindelijk bepalen wij samen met u de extra diensten/producten die we gaan inzetten. Hierbij kan je denken aan nieuwsbrieven, social media ondersteuning, bedrijfspresentaties, leadgeneratie (wie bezoeken uw website?), etc.

Werken aan online zichtbaarheid is voor ons veel meer dan een leuke pay-off. Het zit in onze genen.

Wilt u ook werken aan het vergroten van uw online zichtbaarheid? Neem dan gerust contact op om samen te kijken hoe wij de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen verbeteren.

Contact :
Martin van Hoek
06-81525277
martin@praes.nl
www.praes.nl

't Hoofd advocaten

't Hoofd advocaten

't Hooft Advocaten is een middelgroot, gedreven kantoor, met kennis van (rechts)zaken. We staan bekend om onze slagvaardigheid, directe aanpak en no-nonsense mentaliteit. Vanuit ons kantoor staan wij bijvoorbeeld binnen één minuut in de rechtszaal. Ons motto: U heeft een vraag, wij het antwoord. Bel ons en ervaar het zelf; het verplicht u tot niets.

VDS Pro Management

VDS Pro Management

VDS Pro Management

VDS is een partner in professioneel management. Projectmanagement op gebied van organisatie, communicatie en leiderschap, gecombineerd met reizen en evenementen met een sportieve inslag.

Wichers van der Schaaf

Wichers van der Schaaf

Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs

uw NVM makelaar in Groningen en omgeving voor een uitstekende begeleiding en realistisch advies bij het kopen, verkopen of taxeren van uw huis.

De makelaars
Het team van Wichers Van der Schaaf bestaat uit drie NVM makelaars met elk jarenlange ervaring op de huizenmarkt in Groningen en omgeving. Hans Wichers, Eric van der Schaaf en Peter Kremer begrijpen dat het (ver)kopen van uw huis een emotionele beslissing is. Zij nemen u de zakelijke aspecten uit handen en staan u bij met deskundig advies. Dat geeft rust!  

Dienstverlening
Gaat u uw huis verkopen of wilt u juist een huis kopen? Zoekt u een appartement, studio, eengezinswoning of toch nieuwbouw? De makelaars van Wichers Van der Schaaf adviseren en begeleiden u graag tegen een concurrerend tarief. Ook wanneer u een taxatie nodig heeft.

Neem nu contact op met de makelaars van Wichers Van der Schaaf voor een vrijblijvende kennismaking.