Internetbureau Praes

Ú BENT BELANGRIJK!

Zoals we u willen overtuigen van onze kwaliteiten, overtuigen we uw (potentiële) klant op uw website van úw kwaliteiten. Want dat is het belangrijkst. Dat doen we door hem aan de hand te nemen en hem stapje voor stapje door uw website te leiden. Met o.a. sterke teksten, een passend en aantrekkelijk design en een goed werkende techniek. Resultaat: een website die goed scoort in Google en gunstig afsteekt tegen de websites van uw concurrenten. We noemen dat starten met werken aan online zichtbaarheid.

Maar daar stopt het niet. Nee daar begint het. Want voor het vergroten van uw online zichtbaarheid zetten wij nog veel meer diensten en producten in dan alleen een goed functionerende website. Welke? Dat verschilt per klant.

Wij gaan samen met u kijken naar de huidige statistieken van uw website en eventueel andere statistieken van tools die u al gebruikt. Dit alles zetten wij af tegen o.a. de wensen en ambities van u als klant, uw product/dienst, doelgroep, capaciteit, vaardigheden & kennis en beschikbare middelen. Uiteindelijk bepalen wij samen met u de extra diensten/producten die we gaan inzetten. Hierbij kan je denken aan nieuwsbrieven, social media ondersteuning, bedrijfspresentaties, leadgeneratie (wie bezoeken uw website?), etc.

Werken aan online zichtbaarheid is voor ons veel meer dan een leuke pay-off. Het zit in onze genen.

Wilt u ook werken aan het vergroten van uw online zichtbaarheid? Neem dan gerust contact op om samen te kijken hoe wij de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen verbeteren.

Contact :
Martin van Hoek
06-81525277
martin@praes.nl
www.praes.nl

Internetbureau Praes