Baanders Export

Baanders Export inschakelen als handelsagent voor Duitsland? Dat kan vrijwel direct! Zodra wij overtuigd zijn van de potentie van uw product of dienst op de Duitse markt sluiten wij graag met u een overeenkomst af als handelsagent. Daarmee bespaart u de kosten van eigen Duits personeel en bijkomende overheadkosten. Tegelijkertijd bent u verzekerd van de inzet van meerdere ervaren en native Duitse accountmanagers met een bewezen staat van dienst.

U zoekt een betrouwbare partner die u succesvol begeleidt naar zakendoen in Duitsland? Baanders Export heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van Nederlandse ondernemers naar de Duitse markt. En doet dat al vele jaren naar volle tevredenheid van zijn opdrachtgevers. Met een uitgebreid en actief zakelijk netwerk en een grondige kennis van de Duitse markt en de Duitse (zaken)cultuur.

Zakendoen in Duitsland is meer dan grenzen verleggen alleen. Baanders Export begrijpt dat als geen ander en weet deuren te openen die anders voor u gesloten blijven. Wij leggen de juiste zakelijke contacten voor u, waardoor u bijvoorbeeld al binnen drie maanden aan tafel zit met potentiële Duitse klanten en handelspartners. Met meer dan vijftien jaar ervaring hebt u de zekerheid van een professionele organisatie die direct kan inspelen op al uw vragen.

Baanders Export